Ir directamente al recurso

Llengua 1 (aula activa)

1. La classe
2. El nom de la classe
3. Llegim un conte
4. La meva mascota
R. Revisem el que hem après
C. Reforcem competències bàsiques
5. Fem bombolles
6. Ens apropem a Miró
7. El lloro xerrameca
8. Una més a la família
R. Revisem el que hem après
C. Reforcem competències bàsiques
9. Bons amics
10. L'hort
11. La Petita Massai
12. Els missatges secrets
R. Revisem el que hem après
C. Reforcem competències bàsiques
L. Per llegir més

Este libro contiene:

  • 19 secuencias

  • 240 recursos

  • Idioma:

    • Catalán

Libro de texto

  • 1. La classe

    Parlem i escoltem Expressió oral. Percepció visual/auditiva. Conversa col·lectiva. Llegim i entenem Comprensió lectora. Relació de frases amb il·lustracions. Frases i paraules Estructura de la frase. La lletra i com a conjunció. Paraules Escriptura de paraules. Lletres i sons Reconeixement de lletres: a/e/i/o/u. Discriminació i producció de les vocals. Consciència fonològica. Discriminació de sons ambientals. Escrivim Escriptura de noms.

  • 2. El nom de la classe

    Parlem i escoltem Argumentació. Expressió d'emocions. Llegim i entenem Comprensió literal d'un text narratiu. Frases i paraules Estructura de la frase: ordenació i compleció. Camps semàntics. Paraules Vocabulari de la lectura. Lletres i sons Discriminació visual i auditiva de paraules amb les lletres p i m. Discriminació del sons /p/ i /m/. Escriptura de lletres. Escrivim Escriptura d'un text descriptiu.

  • 3. Llegim un conte

    Parlem i escoltem Exposició davant del grup. Lectura en veu alta. Llegim i entenem Correspondència d'una frase amb una il·lustració. Frases i paraules Estructura de la frase. Inici de contes. Explicació del conte. Gramemes: un/una. Paraules Reconeixement de vocabulari. Parts del cos dels animals. Lletres i sons Consciència fonològica n, l i t. Reconeixement de síl·labes. Onomatopeies. Escrivim Escriptura d'una invitació.

  • 4. La meva mascota

    Parlem i escoltem Debat. Argumentació. Endevinalles. Llegim i entenem Comprensió inferida d'un text narratiu i expositiu. Frases i paraules Camp semàntic dels animals. Estructura de la frase: compleció. Paraules Diminutius. Lletres i sons Discriminació visual de les lletres d i f. Discriminació auditiva. Paraules amb les lletres d o f. Escrivim Llenguatge retòric. Rodolins.

  • 5. Revisem el que hem après

      

  • 6. Reforcem competències bàsiques

      Fixa't en el calendari i respon:

  • 7. Fem bombolles

    Parlem i escoltem Anàlisi d'una activitat. Lectura col·lectiva en veu alta. Imaginació / creativitat. Llegim i entenem Comprensió. Ordenació d'instruccions. Frases i paraules Estructura de la frase. Infinitius. Paraules Vocabulari. Lletres i sons Discriminació visual de la lletra r i el dígraf rr. Discriminació auditiva i visual dels sons /r/ i /rr/. Escrivim Expressió escrita. Escriptura de frases.

  • 8. Ens apropem a Miró

    Parlem i escoltem Conversa col·lectiva. Llegim i entenem Comprensió lectora. Inferir significat. Frases i paraules Estructura de la frase: compleció. Ús del verb. 3a persona singular i plural. Paraules Colors. Lletres i sons Discriminació visual ny i ll. Discriminació auditiva dels sons /ʎ/ i /ɲ/. Escrivim Escriptura d'una nota.

  • 9. El lloro xerrameca

    Parlem i escoltem Expressió oral. Descripcions d'ocells. Llegim i entenem Comprensió. Triar la resposta correcta. Frases i paraules Estructura de la frase. Compleció. Adverbis de lloc. Paraules Camp semàntic. Ocells i altres animals. Lletres i sons Discriminació visual de la lletra c amb el so /k/ i amb el so /s/. Discriminació visual de la lletra c i el dígraf qu amb el so /k/. Consciència fonològica. [...]

  • 10. Una més a la família

    Parlem i escoltem Entrevista. Cerca d'informació sobre un mateix. Explicar vivències no recordades. Llegim i entenem Comprensió inferida d'un text narratiu. Frases i paraules Discriminació visual b / v. Compleció d'un text poètic. Estructura de la frase: compleció. Adverbis temporals: abans, ara i després. Paraules Els dies de la setmana. Lletres i sons Mots encreuats. Grafies b i v. Discriminació auditiva del so /∫/. [...]

  • 11. Revisem el que hem après

  • 12. Reforcem competències bàsiques

           

  • 13. Bons amics

    Parlem i escoltem Resolució de conflictes. Entrevistes. Llegim i entenem Comprensió lectora. Frases i paraules Estructura de la frase: compleció de frases. Temps verbal futur. Paraules Substantius. Antònims. Lletres i sons Mots encreuats amb definició. Discriminació visual de la lletra o. Discriminació auditiva de la lletra o. Discriminació dels diferents sons de la lletra e. Escrivim Escriptura d'un còmic.

  • 14. L'hort

    Parlem i escoltem Discriminació auditiva. Conversa: preparació d'una activitat. Joc col·lectiu. Llegim i entenem Comprensió lectora: tria entre dues respostes. Frases i paraules Estructura de la frase: ordenació. Substantius i no-substantius. Singular/plural-quantitatius. Quantitatius: poc/molt. Paraules Camp semàntic d'eines de l'hort i estris per parar taula. Vocabulari d'hortalisses. [...]

  • 15. La Petita Massai

    Parlem i escoltem Exposició oral d'informació cercada. Expressió oral de vivències. Empatia. Llegim i entenem Ordenació de les seqüències del resum del conte. Frases i paraules Estructura de la frase: compleció. Formes verbals hi ha i hi havia. Paraules Els mesos de l'any. Lletres i sons Discriminació visual i auditiva de la lletra g. Discriminació visual de la lletra g i del dígraf gu. Escrivim Escriptura d'una història.

  • 16. Els missatges secrets

    Parlem i escoltem Invenció d'una història a partir d'un acròstic. Dinàmica de coneixement i acceptació en petit grup. Llegim i entenem Comprensió inferida del text. Identificar la resposta correcta. Frases i paraules Estructura de la frase interrogativa. Compleció del text. Paraules Camp semàntic d'objectes relacionats amb la lectura, l'escriptura i el dibuix. Escriptura dels nombres cardinals 11-19. Relació de nombre, quantitat i grafia. [...]

  • 17. Revisem el que hem après

  • 18. Reforcem competències bàsiques

  • 19. Per llegir més

La licencia digital es una autorización que permite utilizar un recurso digital de acuerdo con las condiciones legales de dicho recurso. El código que recibas una vez la hayas comprado te permitirá acceder al recurso educativo digital elegido.

Puedes consultar más información en nuestra página de ayuda.

Mensaje
Para:
Asunto: